19 januari 2022

Wilt u ervaren hoe het is om onder een linnen dekbedovertrek te slapen?

3 min read

casacomodo.nl/be, dé website voor linnen dekbedovertrekken. Daar ben ik in ieder geval een tijdje geleden achter gekomen. Normaliter had ik altijd satijnen of katoenen dekbedovertrekken maar ik wilde gewoon een keer iets nieuws uitproberen. Een linnen dekbedovertrek leek me wel een mooi alternatief dus ben ik op deze site gaan rondneuzen en daar vond ik alle informatie die ik nodig had voor een linnen dekbedovertrek. Het is een Nederlands merk voor hoogstaand linnen beddengoed. Ze hebben de collectie in eigen beheer ontworpen en ontwikkeld. Het linnen dekbedovertrek wordt in Portugal gemaakt en is van 100% linnen. Het linnen dekbedovertrek is 100% plastic vrij, van goede kwaliteit, duurzaam en eerlijk geproduceerd en voor een eerlijke prijs te koop. Ze bieden het linnen dekbedovertrek in 19 kleuren aan, en daarnaast verkopen ze linnen spreien en linnen bedrunners, linnen plaids en gordijnen. Linnen is zacht, sterk en hypoallergeen, iets wat ik zelf heel fijn vind omdat ik erg allergisch ben voor huisstofmijt. Ze bezorgen gratis en het retourneren is dit ook. De voordelen van een linnen dekbedovertrek zijn: het is een natuurproduct, hypoallergeen dus, het absorbeert veel vocht, voelt koel aan in de zomer en warm in de winter, u hoeft het niet te strijken, het is sterker dan katoen en duurzamer omdat het minder water nodig heeft, geen pesticiden en er wordt minimaal gebruik gemaakt van chemicaliën. U wast het op maximaal 40 graden om het schoon en fris te houden. Vanaf 75 euro is het verzenden gratis en anders kost het 3,95 euro. U heeft 14 dagen bedenktijd en bij niet goed is het geld terug! Ze verschepen ook nog eens wereldwijd. Op de website is ook een tabblad met daarin leuke inspiratie voor bijvoorbeeld uw slaapkamer. En ze hebben een leuke blog met hele leuke artikelen voor nog meer inspiratie.

Een linnen dekbedovertrek om van te genieten

Voor mij een compleet nieuwe manier van slapen, ik vind het linnen beddengoed heerlijk en heb mezelf niet ingehouden als ik zeg dat ik niet alleen een linnen dekbedovertrek heb gekocht maar ook nog een paar andere producten. Ik ben heel blij want ik zweet nogal en heb nu helemaal geen last ervan als ik slaap.

Ook interesse in een linnen dekbedovertrek?

Dan is deze website echt iets voor u, omdat

  • De voordelen van linnen beddengoed enorm zijn.
  • U een goede impact op het milieu heeft met deze producten.
  • De producten iets duurder zijn maar veel duurzamer.

Waarom zou u het ook niet een keer proberen? U zal merken dat u veel lekkerder slaapt en veel meer ontspannen wakker wordt. Het is echt een uitvinding kan ik u vertellen en heel fijn om in te liggen en lekker knus in bed te liggen. En het staat ook nog super mooi! Ik ga deze site daarom ook zeker in de gaten houden want je kunt hier echt mooie dingen kopen. Ik heb mij verbaasd over de prijzen en ik vond het ook heel fijn om te merken dat de service hier gewoon heel goed was. Ik heb besteld en niet veel later had ik mijn linnen dekbedovertrek al in huis. 

Lees meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *