19 januari 2022

Voor iedereen een geschikt plekje

2 min read
vakantieparknl

Wanneer je op vakantie gaat verwacht je dat er voldoende is te doen voor zowel kinderen als volwassenen, van de vakantieparken Nederland is de Leistert een van de beste parken. Hoe oud je ook bent, op het park is er altijd wel iets te doen. De overdekte plaza is de perfecte plaats als je een regenachtige dag hebt, kinderen vermaken zich in de indoor jungle terwijl volwassenen een drankje drinken. Maar het is ook mogelijk om als ouders een balletje te gooien in het bowlingcentrum. 

Mogelijkheden tot overnachten

Of je nu met je tentje op het kampeerveld wilt staan, of een luxe bungalow wilt tijdens je vakantie. Van de vakantieparken Nederland kun je bij de Leistert helemaal zelf kiezen wat je prettig vindt. Het is ook mogelijk om een tent te huren met eigen sanitair zodat je toch luxe ervaart tijdens je vakantie, of hou je het simpel met je eigen kampeermiddel. Wat je ook leuk vindt tijdens je vakantie, jij bepaald waar jij je goed bij voelt. Bungalows zijn er van boerderijstijl tot zeer moderne vakantiehuizen.

Zwemgenot voor groot en klein

Veel van de vakantieparken Nederland hebben beperkte mogelijkheden, vaak is er een buitenbad waar je met slecht weer niet kunt zwemmen. Bij vakantiepark de Leistert is dit anders, ook wanneer het regent kun je in het subtropisch zwemparadijs terecht. Lekker bubbelen in de whirlpool, of met het hele gezin van de stroomversnelling. Het hele gezin kan altijd genieten, of het nu mooi of minder mooi weer is. Niet voor niets is het park al meerdere keren uitgeroepen tot beste park van Nederland.

vakantieparken Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *