9 december 2021

Kies voor Hypnose Praktijk als je wilt afvallen met hypnose

3 min read

Het meetorsen van overtollige kilo’s is niet alleen erg oncomfortabel, maar het is ook gewoon heel slecht voor je gezondheid. Als je echt last hebt van obesitas, dan heeft het overgewicht invloed op zo’n beetje je hele lichaam en dat allemaal in zeer negatieve zin. Het is dan ook zaak dat je zulke kilo’s zo snel mogelijk kwijtraakt. Dat is niet altijd even gemakkelijk, want het vergt heel veel wilskracht en inspanning. Hoe zwaarder je bent, des te moeilijker het is om kilo’s kwijt te raken. Ten eerste omdat de resultaten niet snel zichtbaar zijn. Als je 10 kilo kwijtraakt dan valt dat natuurlijk nauwelijks op. Dat zijn hele grote resultaten als je slechts een paar kilo overgewicht hebt, maar niet als je al obesitas hebt of misschien zelf morbide obesitas. Omdat je dan eigenlijk heel lang dik blijft ook als je afvalt, kan de motivatie snel wegvallen. De mens is gemaakt voor de korte termijn resultaten. De snelle bevrediging is waar we ons op richten. Je kunt wel nagaan dat het verlies van 50 kilo in een half jaar tijd een enorme opgave is, terwijl die verleidelijke snacks binnen een paar seconden bevrediging op kunnen leveren. Je moet wel heel gemotiveerd zijn om het dan toch vol te houden. Een dieet dat een week duurt is 1 ding, maar als het een heel jaar of langer duurt, dan is dat wel even hele andere koek. Een ander probleem is dat je lichaam heel zwaar is wanneer je obesitas hebt en dus kun je moeilijk sporten en dat is juist zo belangrijk om af te vallen. Je kunt dan ook wel wat hulp gebruiken en dus kun je er voor kiezen om te gaan afvallen met hypnose. Je kunt bijvoorbeeld bij Hypnose Praktijk terecht om daar een virtuele maagband te plaatsen. Hierdoor krijgen je hersenen het signaal dat je maag een stuk kleiner is. Daardoor kun je simpelweg minder eten. Die verleidingen doen er dan ook niet meer toe, want vol is vol. En je zit dan ook echt vol, dus het is niet zo dat er altijd nog wel wat ruimte is. Afvallen met hypnose maakt het hele proces een stuk makkelijker. De wilskracht komt veel minder in het spel, omdat je toch al minder kunt eten. Daardoor val je niet zomaar terug in oude patronen. Je kunt dan makkelijker doorgaan met je dieet of je sportroutine en dankzij afvallen met hypnose zal je snel resultaat zien. Kijk dan ook gerust eens op de site van hypnosepraktijk.net en ontdek de vele mogelijkheden van afvallen met hypnose.

Ontdek alles over afvallen met hypnose via hypnosepraktijk.net

Via de website kun je meer lezen over hoe je zoal kunt afvallen met hypnose. Een virtuele maagband behoort tot de opties, maar dat is niet de enige methode. Het is ook maar net hoeveel kilo’s je kwijt wilt raken. Een maagband is wel voor die mensen die echt gevaarlijk overgewicht hebben. Mocht je je lichaam strand klaar willen maken, dan kun je ook andere methodes gebruiken. 

De verschillende diensten van Hypnose Praktijk 

Op de website van hypnosepraktijk.net vind je ook meteen een overzicht van alle diensten. Zo kun je niet alleen maar afvallen met hypnose, want je kunt hypnose ook toepassen bij problemen als: 

  • Nagelbijten
  • Depressie
  • Verslaving
  • Angsten

Lees meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *