19 januari 2022

Een upperdare organiseren doe je zo!

2 min read

Ben je op zoek naar gezellige avond onder vriendinnen met heel wat fun en een stout kantje? Dan is een upperdare-avond organiseren misschien wel iets voor jou. Maar hoe begin je eraan en wat mag je verwachten? Lees je het hier!

Wat is een upperdare?

Een upperdare is een gezellige avond waar jij en je vriendinnen genieten van een hapje, drankje en een presentatie over bedroom fun. Het draait bij een upperdare party om gemoedelijkheid, vrouwvriendelijkheid en uiteraard een hele hoop vriendschap en plezier. Jij en je vriendinnen kunnen alles vragen aan de ‘upperdame’ die je bij je thuis uitnodigt. Zij neemt jullie mee in de wondere wereld van massageolie, sekstoys, pikante lingerie en meer. Tijdens een upperdare heerst er aangename sfeer waar iedereen alle vragen kan stellen die hij of zij wil. Taboes bestaan niet tijdens een upperdare en je kan openlijk praten ontdekken welke toys jij fijn zou vinden. Schenk je gezelschap een glaasje wijn om in the mood te komen. Met een upperdare kan je een gezellige, grappige en leerrijke avond verwachten die gegarandeerd voor herhaling vatbaar is. De ‘uppervrouwen’ die de producten komen presenteren, zijn namelijk kenners in hun vak. Ze zorgen dat de ongemakkelijkheid er snel vanaf is en brengen de sfeer er meteen in door het ijs te breken met humor en een glimlach. Altijd al meer willen weten over seksspeeltjes als high-end vibrators, anale kralen, of heb je interesse in een lichtgevende dildo? Alles kan en alles mag tijdens een upperdare.

Nodig al je vriendinnen uit

Tijdens de lockdown een event als dit organiseren zal wat moeilijk zijn. Een online upperdare kan, maar het is allemaal leuker in real life natuurlijk. Best wacht je nog even en nodig je je vriendinnen uit wanneer het weer mogelijk is. Maar eens het zover is, bereid je dan maar voor op een avondje lachen, gieren en blozen. Zet die flessen cava op tijd koud, want het belooft gezellig te worden! Heb je de smaak te pakken gekregen? Dan kan je ook eens een upperdare organiseren met je vrouwelijke collega’s – of zelfs – en waarom niet, met je partner?

Een leuk idee als afsluiter voor een upperdare met vriendinnen. Je kan online verschillende soorten smaken en varianten condooms kopen. Zet een grote schaal vol aan de deur, zodat iedereen bij vertrek een grabbeltje kan doen en een handje condooms mee naar huis kan nemen, want wie weet wat je vriendinnen nog van plan zijn na zo’n stomende en geslaagde upperdare?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *