19 januari 2022

Een luxe reis boek je hier!

1 min read
luxe reis

Ik heb een luxe reis geboekt bij Silktravel en ik ben zeer tevreden over zowel de service als de vakantie zelf! Ik ben naar Mauritius geweest met mijn man en ik had me geen leukere bestemming kunnen wensen.

Alles tot in de puntjes geregeld

luxe reis

Wat ik zo fijn vind aan Silktravel is dat zij echt naar je luisteren. Je maakt je wensen kenbaar over je ideale vakantie en dan gaan zij meteen aan de slag om dit allemaal tot in de puntjes te regelen. Ook hanteren ze scherpe prijzen, wat natuurlijk ook erg welkom is. Zowel de accommodatie als de vluchten en de privé-transfers worden allemaal uit handen genomen en het enige wat je hoeft te doen, is genieten!

Prachtige privé-villa met alles erop en eraan

luxe reis

Wij zaten in het Four Seasons at Anahita en ik kan dit prachtige hotel echt aanraden. Het kost aardig wat, maar daar krijg je dan ook heel veel voor terug! Onze ruime privé-villa had een eigen tuin met zwembad en keek uit over de helderblauwe zee. Verder hebben we ook een aantal leuke excursies gedaan en gingen we bijvoorbeeld duiken om de bijzondere koraalriffen te zien. Het was echt zo leuk allemaal en we hebben alleen maar genoten. Wil je ook graag een luxe reis boeken naar Mauritius of een andere exotische bestemming? Neem dan snel contact op met Silktravel om de mogelijkheden te bespreken!