9 december 2021

Een aantal tips voor het verbeteren van je seksleven!

2 min read

Seks speelt bij de meeste mensen een belangrijke rol in het dagelijks leven. Zo kan het je relatie verbeteren, maar ook zorgen voor een betere gemoedstoestand. Het genot van een vrijpartij verschilt sterk per keer. Na verloop van tijd kan het zijn dat het wat meer gaat vervelen en je minder de positieve kanten ervan ervaart. In dat geval is het tijd om actie te ondernemen. Neem de controle over je seksleven en zorg ervoor dat je weer geniet van de seks!

 

Laat je wildste fantasieën uitkomen

Als je al een lange tijd een aantal wilde seks fantasieën hebt waarvan je overtuigd bent dat anderen deze fantasieën ook hebben, dan is het tijd dat je actie onderneemt! Ga op zoek naar iemand met dezelfde fantasie en verwezenlijk je droom. Veel mannen vinden het bijvoorbeeld kicken om een trio te hebben, maar nemen nooit actie om dit daadwerkelijk voor elkaar te krijgen. Wees anders dan de rest en zorg ervoor dat jij dit wel voor elkaar krijgt!

 

Doe het een keer op een andere plek dan in de slaapkamer

Veel mensen verlaten de slaapkamer niet voor een vrijpartij. Erg zonde, want er zijn genoeg andere plekken waar je seks kunt hebben. Doe het eens op de wasmachine of op het keukenblad en maak het voor jezelf echt spannend. Als je kinderen hebt dan is het begrijpelijk dat je dit liever niet doet. Echter, ook dan zijn er genoeg plekken waar je een wilde vrijpartij kunt hebben. Zo kan bijvoorbeeld ook samen naar het bos gaan en daar seks hebben. 

 

Welk standje heb jij nog niet geprobeerd?

Qua seks zijn er onwijs veel verschillende standjes. Het is dan ook erg leuk om op zoek te gaan standjes die je nog nooit hebt gedaan. Probeer elke avond een ander standje uit en kom erachter of er een lekkerder standje is dan die je nu voornamelijk doet. Hiervoor is het overigens wel prettig om een vaste bedpartner te hebben. 

 

Gebruik een ander soort condoom

Als je regelmatig van bedpartner wisselt is het erg belangrijk dat je gebruik maakt van condooms. Daarmee voorkom je een ongewenste zwangerschap en loop je ook geen geslachtsziekte op. Als je altijd dezelfde condooms gebruikt, dan is het een aanrader om een keer iets nieuws uit te proberen. Zo is het assortiment aan condooms enorm en kun je er altijd wel eentje vinden die comfortabeler zit. Zo kun je bijvoorbeeld durex condooms kopen die extra dun zijn. Daarmee voelt seks met een condoom nog prettiger. Een andere optie die je hebt zijn condooms met een tintelende glijmiddel. Vooral voor vrouwen is dat zeker een aanrader. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *