De meest ontspannen uitjes plannen met deze tips!

Het is voor veel mensen al een lange tijd geleden dat zij op vakantie zijn geweest. Door de strenge maatregelen kunnen we weinig doen en wordt er sterk afgeraden om naar het buitenland te reizen. Toch verdienen we allemaal wel even wat momenten voor ontspanning en rust. Vooral ook in een andere omgeving dan je eigen huis. We hebben gekeken naar wat de mogelijkheden in ons eigen land zijn en we kunnen hier nog best veel mee!

Op thuisvakantie met vriendinnen

Je hebt veel vriendinnen waarschijnlijk al lange tijd niet meer gezien of erg weinig. Een leuk idee is om met elkaar naar een hotel te gaan. Hotels zijn geopend en daar kunnen we dus nog wel naartoe. Er zijn in Nederland een hoop hotels waar je met bijvoorbeeld drie of vier vriendinnen een grote kamer of hostelkamer kunt boeken. Zo kun je lekker bijpraten met elkaar en een spa avond inplannen. 

Weekend weg met zijn twee

Wil je ook met je vriend iets leuks inplannen? denk aan een wellness vakantiehuis! Dit is een vakantiehuis waar je ook naar een wellness toe kunt. Dit is vaak op hetzelfde terrein gevestigd als de vakantiehuizen. Natuurlijk kun je ook naar een hotel gaan samen en daar een romantisch avondje inplannen. Maar de kans is groot dat je al lange tijd geen sauna, zwembad of iets anders ontspannen hebt gedaan met elkaar.

Ontdek de Nederlandse natuur

Nederland heeft een prachtige natuur en ook wij hebben een hoop wilde dieren die je kunt vinden. Een weekendje Veluwe plannen om te ontdekken wat er in ons land te zien is, is dan ook een leuk en ontspannen weekend om met je partner door te brengen! Het voordeel is dat je hier met eigen vervoer, maar ook met het openbaar vervoer naartoe kunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *